Driven by creativity.
Powered by tomorrow.

DAYTWO

Vi leverer innsiktsbasert rådgivning, kreativitet og konsepter, design og teknologi, innen digitale tjenester, reklame og nettsteder.

Deep tech by DAYTWO

Vår forståelse av kommunikasjon og teknologi er vår sterkeste kompetanse. Det å bygge ekstraordinære teknologiske produkter er avgjørende når vi skal fortelle gode historier, og er etter vår mening essensielt for å bygge sterke merkevarer i dag og i morgen.

Vår kompetanse på performance og analytics bidrar til viktig kunnskap, slik at vi prioriterer hvilken rekkefølge, og hva som har mest effekt i forhold til konvertering og vekst.

Drevet av Kreativitet

Kreativitet er kjernen i alt vi gjør – enten vi designer nye produkter, tjenester, nettsider, chatbots, eller skaper kommunikasjonen som ender med handling. Hos DAYTWO er programmererne like kreative som designerne, typografien like viktig som ordene som er skrevet, og du som kunde en like uunnværlig del av teamet som noen av oss andre. I den digitale tidsalder hvor alt og alle er koblet sammen tror vi kreativitet og samarbeid på tvers av fagområder er essensielt for merkevarer som vil stå ut i mengden og bety noe for folk.

Hos DAYTWO treffer du strateger, UX- og UI-designere, rådgivere og teknologer som har satt digitale spor etter seg i både inn- og utland. Vi har erfaring fra store, internasjonale byråer, jobbet i inn -og utland, vi har drevet digitale spydspissbyråer, ledet transformasjonsprosesser, ledet kreative juryer, og hatt ledende verv i bransjeorganisasjoner. Nå har vi til og med ansatt en profesjonell gamer. På hver vår måte har folkene i DAYTWO bidratt til den digitale transformasjonen i Norge. Som resultat har det faktisk blitt mange høythengende priser både i nasjonalt og internasjonalt.

Bruk oss når du trenger det, eller ta oss med på hele reisen

I tillegg til å jobbe som innleide konsulenter til en knippe fantastiske kunder og merkevarer, elsker vi å jobbe med gründere. Vi er så heldige at vi har fått lov til å bidra med både rådgivning og konseptutvikling i den spede begynnelsen til flere spennende tjenester. Vi har investert både kreativ- og finansiell kapital. Ja, vi har til og med gått inn som aktive eiere og utviklet og lansert helt nye tjenester!

- Så om du sitter med spennende tanker og idéer for et nytt produkt, eller en ny tjeneste. Ikke nøl med å ta kontakt. Sammen kan vi løse store ting.

Sjekk vår egen tjeneste. En tjeneste som formidler småjobber mellom privatpersoner. En tjeneste som går til kamp mot svart arbeid. Les mer: Luado her >>


Kundene

Vårt arbeid for kunder spenner seg fra avansert teknologi, merkevareplattformer, kreative digitale kampanjer, fasinerende digitale opplevelser, digitale salgsverktøy, fysiske digitale opplevelser eller online handels-løsninger. For å nevne noe.