Day one is over.
Welcome to DAYTWO.

Slik har vi det i DAYTWO

I DAYTWO lever vi etter prinsippet har du lyst får du lov. På den måten dyrker vi frem skaperglede og nye prosjekter som ser dagens lys. Enten det er en fin idé vi presenterer for våre venner, kundene. Eller det er et eget prosjekt som vi starter og dyrker frem her på huset (eks; Luado.no).

Vi er opptatt at vi utvikler oss, derfor sørger vi for at alle holder seg oppdaterte ved å gå på foredrag og tar ekstra kurs. Eller vi arrangerer egne seminarer med interessante mennesker vi mener flere kan være interessert i å lære noe av. Vår jobb er å utvikle kunder, partnere og DAYTWO for morgendagen. Det går sjelden bra alene.

Hos DAYTWO får du en trygg platform, der du kan sette høye ambisjoner, oppnå nye mål og få gjennomført prosjekter du før ikke tenkte var mulig. I det hele tatt så dyrker vi en kultur som skal gi trygge rammer der de som vil noe mer får blomstre.

Mye mer enn et sted å jobbe!

1. Sensorer for interaktiv vindus-shopping.

2. En av flere turer til Italia

3. Jenny Skavlan på besøk for å snakke om hvordan hun jobber

4. Det er ikke så digitalt at vi ikke blir møkkete på henda:D

5-6. Twitter-vanning av plantene på kontoret.

7. En av mange filmshoots

8. Ut på tur aldri sur.


Com work with us

DAYTWO er i kontinuerlig endring – og opplever at kunder som evner å verdsette kreativitet på kryss av design, kommunikasjon og smart bruk av teknologi ofte skaper varig konkurransefortrinn. Vi mener at kreativitet finnes i mange former – og at mennesker sjelden skiller mellom produkt, tjenester eller smart reklame. Vi har store ambisjoner for fremtiden, og når vi nå skal vokse videre trenger vi flere folk på reisen.

Web Developer

We’re looking for a skilled web developer to join our team of experienced designers who are consistently raising the bar on creativity and user experiences.


The ideal candidate is a talented artist with great technical expertise who can work alongside a team and independently in the creation, maintenance, and updates of websites for clients in a variety of industries. At Daytwo we want dedicated to innovative people that have passion for what they do.

Job description: Web Developer

Leder Performance Avdeling

Vi ser etter en digital markedsfører som elsker å eksperimentere med kreativitet og ny teknologi, teste de siste UX- og design-trendene og grave seg inn i dataene for å hjelpe dine kunder å oppnå resultater og vekst. Du vil være ansvarlig for å bygge og lede vårt growth marketing-team.

Jobbeskrivelse: Leder Performance

Performance Rådgivere

Vi trenger en dyktig performance rådgivere med operativ erfaring og kompetanse innenfor flere fagdisipliner.

Jobbeskrivelse: Performance Rådgivere


Kontakt oss

Kom gjerne innom på en kaffe, enten du bare er nysgjerrig på hva vi driver med – eller om dere har et konkret problem som du vil ha våre innspill på, eller om du er nyskjerrig på om dette er stedet for deg å jobbe.

Vi har både god kaffe og stilige sofaer, som legger alt til rette for en hyggelig og uforpliktende prat. Send oss en mail på hello@daytwo.no - eller ring en av oss, så tar vi det derfra.

Børge Sandengen

Daglig leder

+47 924 24 888 borge@daytwo.no LinkedIn
Mathias Friis

Konseptutvikler

+47 90 85 65 86 mathias@daytwo.no LinkedIn
Mikael Børter-Eriksson

Konsulent

+47 47 32 01 01 mikael@daytwo.no LinkedIn
Paulo Paes

Teknolog/Rådgiver

+47 40 81 00 11 paulo@daytwo.no LinkedIn
Eivind Lislevand

Konseptutvikler

+47 95 19 86 27 eivind@daytwo.no
Christian Aune

Konseptutvikler

+47 40 62 20 30 christian@daytwo.no LinkedIn
Mirko Kirović

Utvikler/Beograd

+381 641 313 322 mirko@daytwo.no
Fredrik Ingebrethsen

UX-designer

+47 48 13 15 98 fredrik@daytwo.no

Luado Småjobber

Luado ble stiftet våren 2016 av Edvard Eikeland, Jarle Naustivik og DAYTWO. Vi møtte mange huseiere som trengte hjelp til enkle jobber i hus og hage, men som synes det var tidkrevende å finne hjelp, og vanskelig å sikre at de handlet ansvarlig.

Da vi begynte arbeidet så vi raskt at det var mange flinke, unge, og andre som stod utenfor arbeidslivet, som gjerne vil bidra, men ikke til enhver pris! Uansett hvor liten jobben er, bør den formidles under trygge rammer og med en anstendig lønn!

SMÅ JOBBER. STOR NYTTE og NEI TIL SVART ARBEID!

Luado gjør det enklere å få hjelp til mindre oppgaver i hus og hage, enten det er montering av IKEA-møbler, bortkjøring av hageavfall, bilvask eller plenklipp. Samtidig hjelper vi unge og andre som står utenfor det faste arbeidslivet til ekstra inntekt og verdifull arbeidserfaring. Et tilgjengelig, åpent og ansvarlig småjobbmarked er ikke bare nyttig for de som bestiller og jobber, men for samfunnet som helhet.


I dag teller Luado 4 ansatte og over 800 faste "fiksere". Og det er gjennomført over 6000 småjobber!!


Jarle Naustvik

CEO

jarle@luado.no
Kaja Sivertsen

Marked

kaja@luado.no
Michelle

Kundeservice

michelle@luado.no
Edvard Eikeland

Styreformann og CFO

edvard@luado.no