Vi flytter til nye lokaler
i cyberspace.

COVID-19

Coronavirus-pandemien tvinger oss alle til å leve og jobbe på nye måter – i hvert fall i en god stund fremover. I DAYTWO jobber vi på som vanlig, men den eneste forskjellen er at det meste kommunikasjon foregår via telefon, mail og videomøter. For heldigvis er ikke strategier, kreativitet eller digitale tjenester avhengig av et kontor. Tvert imot, så sparer alle mye dyrebar tid med gode videomøter.

Hver morgen starter vi dagen med «stand-ups» via våre ulike cyberkontorer. Både her i Norge eller vårt kontor i Beograd.


Spør om hjelp.

Vi er parate og klare til å jobbe ekstra for deg om dere trenger en hjelpende hånd i tiden vi er inne i. Det kan være hjelp med kommunikasjon eller et mer teknologisk problem. Bare spør – vi er her for å hjelpe. Ta kontakt med din kontaktperson i DAYTWO, så vil du få hjelp med det samme.


Drift og support

Har du spørsmål til en av dine driftsavtaler eller ønsker support ta kontakt med tel 40 81 00 11 eller tech@daytwo.no


Nye kunder

Ønsker du hjelp med digitale tjenester, websider eller reklame, ta kontakt med oss på 924 24 888 eller contact@daytwo.no


Vi håper at alle våre kunder, leverandører, kontakter og venner er trygge og at dere tar vare på dere selv og alle rundt dere.


Hilsen alle oss i DAYTWO.