UX-designer til DAYTWO.

Fredrik Ingebrethsen vil hjelpe kundene våre inn i fremtiden

DAYTWO får mer å gjøre. Og kundene vil at vi skal ta hånd om mye mer enn før. De ønsker at vi tar del i hele den digitale kundereisen, det vil si alt fra digitale tjenester til nettsider og kommunikasjon. Og med store og varierte oppgaver trenger vi folk med høy kompetanse.

Det er med stor glede at vi har fått Fredrik Ingebrethsen med på DAYTWO-laget. For er det én som forstår betydningen av DAYTWO, som navn, strategi og levemåte så er det han. Han kommer rett fra skolen, men er mer erfaren enn de fleste når det kommer til digitale opplevelser.

Han startet på gutterommet med programmering, og vært en ivrig tilbyder av egne små "produktpakker" på for eksempel GitHub og andre nettsteder for programmerere og tekniske mestere. Videre har han blant vært profesjonell Gamer. Noe som kommer godt med når mer og mer av oppgavene våre er basert på opplevelser og "gameification". I tillegg kommer det godt med at han kjenner de fleste nye plattformer, der dagens unge befinner seg.

Fredrik kommer rett fra grafisk-designlinjen på Westerdals, og skal jobbe som UX-designer og bidra kreativt i ulike sammenhenger.

Med sin "lange" erfaring, får våre kunder en unik mulighet til å fremstå som moderne gjennom form og opplevelse, og også muligheten til å vise seg frem i sammenhenger de før ikke har hatt sett muligheten – som kjente spillplattformer og streamingtjenester for hundretusenvis av folk.

Med Fredrik på laget er vi enda bedre rustet til å forstå og utnytte spillmekanismene som vil prege kommunikasjonsbransjen fremover

Mathias Friis. Konseptutvikler