VI HEIER PÅ DIN BEDRIFT

LES MER

Get sine konkurrenter snakker i store trekk om egen fortreffelighet og sine løsninger. For små og store selskaper finnes et virrvarr av leverandører, priser og produktsammensetninger om du er på jakt etter bredbånd, TV pakker eller mobilløsninger for din bedrift. Må det være så vanskelig? Og lite oversiktlig? Det ønsket vi å gjøre noe med.


Get Bedrift ønsker raskt og enkelt å tilby gode løsninger for bredbånd, mobil eller TV løsninger til SMB bedrifter.


Vi utviklet en løsning som gjør det enkelt å finne både riktig pakke og pris. Det eneste du som bruker trenger å gjøre er å skrive inn navnet på ditt firma. Basert på adresse, antall ansatte, type bedrift, samt tilgjengelig teknologi og infrastruktur i ditt område - kalkulerer løsningen i løpet av noen sekunder hvilken pakke som er riktig for deg.

Er du fornøyd med det vi foreslår - bestiller du der og da. Raskt og enkelt. 

I løpet av noen sekunder vet du hvilken pakke som er riktig for deg


Salgskonsulentene tar med samme løsning ut til kunde og tilpasser spesielle behov.


Videoannonser:

Løsningen var enkel; tast inn ditt selskapsnavn - så viser vi deg en tilpasset pakke på bredbånd, mobil og TV pakke. - Rett i annonsen.


VI HEIER PÅ DIN BEDRIFT!

Hele idéen til den enkle kalkulatoren er at vi heier på hver enkelt bedrift der ute. Vi ville lage en bestillingsmotor som er oversiktlig, der "no bullshit" er en viktig rettesnor. Nesten uansett hva du driver med så er det ikke bredbånd, mobil og TV som er kjerneproduktet. Så hvorfor bruke mye tid på noe du egentlig skulle ønske at var på plass uten masse frem og tilbake, og ting å sette seg inn i. Trykk på en knapp og få oversikt. Enklere blir det ikke. Bruk tiden, og hodet på det som er viktig for deg.

MØT NOEN AV VÅR KUNDER OG DERES BEDRIFTER, SÅ SKJØNNER DU AT BEDRIFTSABBONEMENT INNEN BREDBÅND, MOBIL OG TV IKKE ER ØVERST PÅ PRIORITERINGSLISTEN.

I tillegg til vår brukervennlige kalkulator har vi gitt plass til våre beste ambassadører – nemlig kundene våre. Gjennom korte filmer viser de hvordan vi bidrar til å forenkle hverdagen eller skaper økte inntekter. Enten du er sportspub, hotellkjede, driver kontor eller institusjon heier vi nemlig på din bedrift.