Creative Technologist

Job description

Som teknologirådgiver i DayTwo vil du være tech lead på digitale prosjekter med samarbeidspartnere og kunder i inn- og utland. Dette inkluderer anbefalinger og ansvar for valg av teknologi, kostnads- og tidsestimering, gjennomføring og implementering. Partnere kan være en enkeltstående freelancer på Hof eller et stort IT-selskap i Hamburg.


Du vil bistå i utviklingen av tekniske løsninger fortrinnsvis til web, men kan også inkludere applikasjonsutvikling til Android/iOS eller prototyping og testing av f.eks. Arduino, AR eller VR avhengig av interesse og kompetanse.

I tillegg vil din rolle også være en viktig bidragsyter til å ha oversikt over og finne de beste teknologipartnere til hvert prosjekt. Du vil være byråets fremste ekspert på teknologi / innovasjon og må holde deg oppdatert på trender og teknologier innen web, sosiale medier, apper, iOT etc.

Skills

  • Frontend-ekspert (HTML, CSS, Javascript)
  • Backend-kunnskap (PHP / MySQL, Ruby e.l.)
  • Erfaring med rammeverk som React, AngularJS, or Backbone.js, Bootstrap, Foundation o.l.
  • CMS erfaring (Wordpress, CraftCMS o.l.)
  • God forståelse og interesse for UX, design, wireframing og prototyping.

Viktigst av alt; du er kreativ, nysgjerring, hands-on, lærevillig og har god sans for detaljer. Du jobber godt i team sammen med kreatører og designere og liker at det er orden i sysakene.
Lønn, gadgets og faglig utvikling kan vi også love i plenty monn for rett kandidat.

Nysgjerrig eller allerede overbevist?
Send en mail til jobb@daytwo.no eller ring Børge Vike Sandengen på 924 24 888.