Ingen kort. Ingen Bank.
Bare Mobilen.

Strex

Med Strex betaler du alt fra kinobilletter, parkering og fiskekort til VG+ abonnement, der alle kjøp belastes mobilregningen din. Dette er den eneste løsningen der du ikke trenger trenger bankkort for å gjøre opp regningene dine. Ikke en bank heller for den saks skyld.

Utfordring

Hvordan snakker vi med en målgruppe som egentlig ikke har et problem. Alle får jo betalt regningene slik det er i dag. Hvem bryr seg egentlig om nye betalingsløsninger?

Løsning

For å få oppmerksomhet på at du ikke trenger noen verdens ting uten en mobiltelefon, plasserte vi ut vår venn Dennis. Vi laget ett mangold av filmer der han dukker opp i ulike steder og situasjoner. Kun iført - en mobil.

Vi filmet han på greenscreen slik at vi kunne kaste han ut i ulike innholdssituasjoner, avhengig av nyhetsbilde og hvilke begivenheter, som 17. mai, fotballkamper, bussreiser, parkering m.m. Derfra gikk reisen til Facebook, instagram, displayannonser, kinosaler. Spesielt viktig var det å få med seg B2B segmentet. For uten brukersteder er det heller ingen vits å lage nye betalingsløsninger:D