Reklame slik du aldri har opplevd det.

Bakgrunn

SMOI er en liten pizzarestaurant som ligger midt i Mandal sentrum. De er et av de eldste utestedene som finnes i byen og ønsket å gjenspeile dette gjennom både navn og konsept.
De ville vise kjærlighet til byens befolkning og alt det fantastiske man kan oppleve i Mandal.

Konsept

Vi fant frem til det gamle hemmelige språket Smoi. Språket ble brukt av lokalbefolkningen for 100 år siden, for å kunne snakke sammen uten at folk utenbys kunne forstå hva det var snakk om. For eksempel, så oversetter man spise god mat til Kespe dimdam.

Vi laget en ny logo og la til konseptet MANDALS HEMMELIGHETER. På den måten kunne vi finne frem mange gode historier, hemmelige steder, og mennesker man bør møte når man er Mandal.

Logo og konsept

1920x1080 logo

Et eget språk i Mandal

1920x1080 tekst

Ny logo. Nytt navn. Nytt konsept.


Aktiviteter

For å få oppmerksomhet rundt den lille pizzarestauranten SMOI, ville vi gjøre noe med det alle driver med når de er i Mandal om sommeren. Nemlig fiske og spise krabber. ALLE som bor eller kommer til Mandal driver med dette. Man MÅ ut på fjorden å fiske krabber. Og man MÅ spise krabber minst en gang i uka.

Vi tok utgangspunkt i at veldig mange kunne tenke seg en digg varm pizza istedet for kald krabbe. Så hvorfor ikke lage reklamen der krabbene blir hentet. Nemlig i teinene og bå de beste fiskeplassene utenfor byen.

Vi laget sjablonger med "LEI AV SJØMAT" og malte en haug med krabber før vi slapp dem levende i sjøen igjen rundt der det ble satt flest teiner.

I tillegg laget vi en stor reklameplakat med samme budskap og satt det på havets bunn der de fleste dykket etter krabber.

Relevant innhold på relevant plassering

Verdens første utendørsreklame under vann. (UWA™ - underwater Advertising)