Get Bedrift forenkler for bedriftskunder.

Get Bedrift

Get Bedrift tilbyr gode løsninger for bredbånd, mobil eller TV løsninger til små og mellomstore bedrifter.

Utfordring

Get sine konkurrenter snakker i store trekk om egen fortreffelighet og sine løsninger. For små og store selskaper finnes et virrvarr av leverandører, priser og produktsammensetninger om du er på jakt etter bredbånd, TV pakker eller mobilløsninger for din bedrift.

Det er en komplisert oppgave å finne ut hvilke abonnement som passer akkurat din bedrift. Hva er egentlig riktig for akkurat din bedrift. For mange er dette en nedprioritert oppgave blant alt annet som skal ordnes hver eneste dag.

Dette ville vi gjøre noe med.

Løsning

Vi utviklet en løsning som gjør det enkelt å finne både riktig pakke og pris. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn navnet på ditt firma.


Med all data tilgjengelig nå for tiden finner vi løsningen for deg.
Basert på adresse, antall ansatte, type bedrift, samt tilgjengelig teknologi og infrastruktur i ditt område - kalkulerer løsningen i løpet av noen sekunder hvilken pakke som er riktig for deg.

Er du fornøyd med det vi foreslår - bestiller du der og da. Raskt og enkelt.


"Bare tast inn navnet på bedriften så kommer vi med en anbefaling basert på tilgjengelig data."

Getbedriftbilde 180427 123325
Salesman 180427 123312

Å ha en salgsløsning som kundene forstår, og får et bevisst forhold til har gjort underverker for vår salgsavdeling.

Get salgsteam


Kampanje og innhold

For at bedriftseiere skal forstå at vi tenker på akkurat deres behov, produserte vi materiale som tok for seg ulike bedriftsledere med helt ulikt behov. Noen har stort behov for bredbånd, andre en bra Tv-pakke og andre et bra mobilabbonement som passer bedriftens størrelse og behov. Kampanjens innhold var; "Vi heier på din bedrift". Med dette som utgangspunkt kunne vi lage inn

Goggen Pub i Drammen er en fotballpub som trekker mennesker ved å vise de riktige fotballkampene til riktig tid. Mao så kan man forstå viktigheten av at den fotballkampen IKKE blir avbrutt eller at bildet har dårlig kvalitet.

Bergersen Bil driver bilverksted og er helt avhengig av sikker datatilgang, siden det er der de har all kunderelasjon og økonomistyring. Videre har all telefoni, til alle både i administrasjon og verksted.

Strand Hotel, Fevik er helt avhengig at levere Tv på alle rom, i oppholdsrom og er avhengig av å levere en sikker løsning med et stort mangfold til alle gjester som åpenbart har mange ulike behov. Samtidig vil de tilby et sikkert og raskt Wifi til gjestene der kravene er høye. Samtidig krever driften en sikker løsning for betaling, kundeservice, booking mm. Alle på hotellet har også mobilabbonement gjennom Get.