Så enkelt. Så komplisert.

Helt Hjem

En distribusjonsløsning som gjør pakkesending enkelt og helt uten mas. Helthjem henter og leverer pakkene på døren hjemme hos deg - også i helgene. Forsikring inkludert.

Utfordring

Oppgaven var tydelig: To relativt etablerte merkenavn og tjenesteområder, HeltHjem Bedrift og MegtilDeg, skulle slås sammen og bli til én teknisk plattform og merkenavn. Tjenestene var, og er, likevel ganske identiske; pakker levert eller hentet på døra, jobb eller hjemme, i stedet for i butikk eller postkontor (B2B/B2C/C2C). Utfordringen var å forene to ulike brukeropplevelser og skape en felles plattform der opplevelsen for alle er supersmidig. Både kundereisen og brukeropplevelsen måtte demonteres og settes sammen igjen. Den «nye» tjenesten har fått navnet Helthjem.no. Et nettsted og en digital tjeneste som skal tilfredsstille bedrifter og private. Den må med andre ord kunne betjene ulike brukergrupper med ganske forskjellige behov.

Løsning

Gjennom et tverrfaglig samarbeid mellom konseptutviklere, UX-designere og systemarkitekter har DayTwo og Helthjem utviklet en teknisk plattform som er fleksibel i sin grunnform, dvs enkel å videreutvikle for å møte fremtidens teknologiske endringer og nye brukerbehov.Men, en god nettside og teknisk rammeverk er bare begynnelsen, nå starter jobben med å utvikle stadig nye løsninger som vil optimalisere kundeopplevelsen og -reisen, som feks en kundedatabase som gir full kontroll over alle forsendelser og som samtidig genererer oversiktlige lister over aktivitet og mest brukte adresser. Spillteknologi skal benyttes for å utløse lyst og økt aktivitet. Samtidig vil et sterkt fokus på god kommunikasjon og forventningstyring bidra til økt kundetilfredshet.

Device01
HH varebil logo

Tights.no

- Vi har hatt stort fokus på å levere raskt. Vi benytter oss av helthjem som leverandør av pakkene våre, og kundene elsker hvor raskt det går. Kunder har skrevet til oss “Sykt at dere klarer å levere på ti timer”, og dette har gitt oss et fortrinn i markedet.

Per William F NHG 1

Sykt at dere klarer å levere på ti timer

Sagt om Tights.no

Screen Shot 2019 11 21 at 15 00 54
Helt hjem 1

Noen av HeltHjem´s kunder

Screen Shot 2019 11 21 at 15 02 55

Get your story straight.

Denne, og de andre jobbene du kan lese om her, har et viktig fellestrekk: Merkevareløftet skal og må fremstå konsistent i alle sammenhenger og kanaler. Over tid skaper dette en helhetlig merkevareopplevelse. DAYTWOs spesiale er en teknologisk og digital tilnærming fordi dagens kommunikasjonsutfordringer er knyttet til disse områdene. Gjennom merkevareforståelse, effektive designprosesser og utviklere som er «plattformuavhengige» løser vi små og store oppgaver effektivt.