The Get experience.

Get

Get er en av Norges største tilbydere av Tv opplevelser. De bruker hvert år store summer for å utvikle teknologi som skal være i verdensklasse når det gjelder å få tilgang til Tv kanaler og strømmetjenester i alle rom. Med Get trenger du ikke forholde deg til tid og sted og alt du ønsker å se, har du på Get boksen din. Get har også utviklet et avansert system som lærer seg hva du liker aller best ved hjelp avanserte algoritmer.

Utfordring

Get sitt Tv system begynner å bli så avansert at det er vanskelig på en enkel måte å forklare hva det er og hvilke fordeler det gir. For mange virker det enklere å bare bestille separate strømmetjenester eller laste ned ulike appen til tv´n sin. Men med Get får du alt på et sted. De har gjort alle avtaler for deg og de har et system som gjør at du mye mer tilgjengelig, samt at tv boksen inneholder fordeler som du ikke vil få via løsrevne apper.

Løsning

For å gjøre det tydelig for folk hva "den nye Get opplevelsen" innehold valgte vi å lage en online digital opplevelse. Hovedtemaene var HVOR DU VIL. NÅR DU VIL OG HVA DU VIL. Med dette som utgangspunkt laget vi noen omfattende interaktive filmer der publikum kunne forstå produktet bedre gjennom lyd og bilde som de selv hadde kontroll over.

HVOR DU VIL representerte "se Get hvor du vil" - ute eller inne. På farta eller hjemme i soverommet.
Vi brukte en ballettdanserinne som stupte ned på en kjempestor madrass fra 3-4 meters høyde, mens vi hadde satt opp 180 kameraer i ring rundt henne. Det ble skutt ett bilde da hun var i lufta. På den måten kunne brukeren navigere rundt henne helt fritt. vi byttet bakgrunn fra ute til inne slik at det skulle være lett å forstå at løsningen fungerer like godt på farten, som hjemme i stuen.

NÅR DU VIL representerte opptak, og et av verdens største Tv arkiv. For å beskrive hva det det vil si å ha opptak, så fikk vi laget en film der vi filmet i dobbelt fart og i superhøy kvalitet. En stuntmann hjalp oss med å "snuble" over en middagsgjest. Når brukeren ser filmen vil han kunne dra i "slideren og se hva som skjedde i sekundet før selve fallet og for se hva som var årsaken.

Poenget er å vise friheten til å se alt når du du vil - også noe om igjen om det skulle glippe.

HVA DU VIL representerte alt innholdet som finnes gjennom Get Boksen. Hele arkivet, alle avtaler med Tv selskaper, strømmetjenester, spill, radio og mye mye mer.

Gjennom denne interaktive opplevelsen ble det langt tydeligere hva egentlig Get Tv dreier seg om. Ganske enkelt. Og ganske så avansert.

her kommer det et bedre bilde

2019 09 21 09 06 projects fswl se