En karttjeneste for
ultimate omveier.

Del din beste kjørerute og vinn en BMW i8 to uker!

Norge er full av svingete småveier og strekninger som inviterer til ren kjøreglede. Sammen med våre venner i Släger, har vi for BMW Norge utarbeidet kampanjen Den Ultimate Omveien, der én heldig vinner fikk disponere en BMW i8 i to uker i sommer.

Bakgrunn

I 2020 er BMW i8 inne i sitt siste produksjonsår og BMW Norge ville gjøre en markedsaktivitet for å sette fokus på en ikonisk sportsbil, som potensielle kjøpere nå kunne få en siste sjanse til å skaffe seg. Uten særlig markedsbudsjetter, ville vi ikke gå bredt ut, men sikte oss spesifikt inn på en målgruppe vi visste hadde et engasjement rundt temaet.

Løsning

I forkant av en sommer der praktisk talt hele Norge skulle feriere i eget land, åpnet det seg en mulighet for BMW Norge å invitere bilinteresserte til en aktivitet som ble veldig relevant for mange. Hvor skal vi legge turen i sommer, hvis man liker at turen er målet og er ekstra glad i å kjøre bil?

Løsningen ble kampanjen Den Ultimate Omveien, der deltakerne kunne legge inn sin favorittstrekning på et Google-kart. Alle bidragene under og etter kampanjeperioden ligger tilgjengelig som en kart-tjeneste – til inspirasjon for kjøreglade norgesturister.

Kampanjen er avsluttet, men tjenesten er fortsatt aktiv.
Oppdag nye omveier til din neste biltur her: www.denultimateomveien.no

I8 mobiles duo1
I8 mobiles duo2
I8 desktops 3
I8 desktops 5

Resultater

I løpet av kampanjeperioden ble over 2700 omveier registrert.
18.559
besøkende på kampanjesiden.

www.denultimateomveien.no