Eksklusive lokaler.
Enkelt.

Braathen Eiendom. Velkommen til En Annen Standard.

Braathen Eiendom har i snart 70 år driftet og forvaltet næringseiendom i Oslo og har de siste 10 årene konsentrert hele porteføljen rundt 4 prestisjebygg i Barcode og Vika, samt ett av Norges største flerbruker-kombinasjonseiendommer på Alna. Dette har gitt dem muligheten til å levere en servicegrad og et kvalitetsnivå få kan matche innen næringseiendom.

Lineup

Løsning

DAYTWO har utviklet et nettsted, som ikke bare skal representere Braathen Eiendom utad, men også fungere som et servicepunkt for leietakerne med hensyn til møteromsbooking, kontorplass og andre fasiliteter. I tillegg til tjenestekonseptet FLYT® – som sikrer leietakerne en sømløs og behagelig hverdag på alle plan – er kvaliteten og standarden på fasilitetene det som fremheves.

www.braatheneiendom.no

Longsite
Braathen2
Braathen4
Braathen3
Braathen5
Braathen1

Se løsningen her:
www.braatheneiendom.no

Get your story straight

Denne, og de andre jobbene du kan lese om her, har et viktig fellestrekk: Merkevareløftet skal og må fremstå konsistent i alle sammenhenger og kanaler. Over tid skaper dette en helhetlig merkevareopplevelse. DAYTWOs spesiale er en teknologisk og digital tilnærming fordi dagens kommunikasjonsutfordringer er knyttet til disse områdene. Gjennom merkevareforståelse, effektive designprosesser og utviklere som er «plattformuavhengige» løser vi små og store oppgaver effektivt.