Get Bedrift


Smarte løsninger for din bedrift
BAKGRUNN

Våre konkurrenter snakker i store trekk om egen fortreffelighet og sine løsninger. For små og store selskaper finnes et virrvarr av leverandører, priser og produktsammensetninger om du er på jakt etter bredbånd, tv pakker eller mobilløsninger for din bedrift. Må det være så vanskelig? Og lite oversiktlig? Det ønsket vi å gjøre noe med.

OPPGAVE

Get Bedrift ønsker raskt og enkelt å tilby gode løsninger for bredbånd, mobil eller TV løsninger til SMB bedrifter.

LØSNING

Vi utviklet en løsning som gjør det enkelt å finne både riktig pakke og pris. Det eneste du som bruker trenger å gjøre er å skrive inn navnet på ditt firma. Basert på adresse, antall ansatte, type bedrift, samt tilgjengelig teknologi og infrastruktur i ditt område kalkulerer løsningen i løpet av noen sekunder hvilken pakke som er riktig for deg. Ønsker du å tilpasse tilbudet gjør du det enkelt i kalkulatoren. Er du fornøyd med det vi foreslår bestiller simpelthen. Raskt og enkelt.

I tillegg til vår brukervennlige kalkulator har vi gitt plass til våre beste ambassadører – nemlig kundene våre. Gjennom korte filmer viser de hvordan vi bidrar til å forenkle hverdagen eller skaper økte inntekter. Enten du er sportspub, hotellkjede, driver kontor eller institusjon heier vi nemlig på din bedrift.

Ambassadører
Gjennom noen korte filmer viser vi hvordan vi bidrar til å forenkle hverdagen for Get Bedrifts kunder. Enten du er sportspub, hotellkjede, driver kontor eller institusjon heier vi nemlig på din bedrift.

Banners!

Videoannonser som viser relevante ambassadørkunder selskapene kunne relatere til. Løsningen var enkel; tast inn ditt selskapsnavn - så viser vi deg en tilpasset pakke på bredbånd, mobil og TV pakke.

468×400

468×400

468×400

468×400

980×300