Vår tids forbrukere skiller ikke mellom produkt, tjeneste og markedsføring. Det gjør ikke vi heller.

Derfor etablerte vi DayTwo

Hva vi gjør


Vår ambisjon er å skape varige effekter for våre kunder. I dag betyr det å tilby markedet nyttige digitale tjenester og innhold, i kombinasjon med engasjerende og relevant kommunikasjon i digitale og tradisjonell flater. DayTwo har en helhetlig tilnærming til kommunikasjonsfaget, og utvikler sømløse opplevelser på tvers av forbrukers modus og merkevarens økosystem.
INNSIKT
& STRATEGI

Vi innhenter og strukturerer innsikt til tydelige og målbare KPI-er. Når målet er satt, utvikler vi et operativt veikart for hvordan vi skal oppnå ønsket effekt.

IDE
& TEKNOLOGI

Teknologi er vårt DNA,
og vårt viktigste kommunikasjonsverktøy. Vår kompetanse og interesse sikrer at vi alltid velger riktig teknologi til hvert prosjekt.

HISTORIE-
FORTELLING

Våre løsninger preges av vår tverrfaglige kompetanse. Dette gir skalerbare og tydelige idéplattformer optimalisert for merkevarens økosystem.

INNOVASJON
& DESIGN

God design inspirerer og engasjerer. Effektiv prototyping legger premisser for innovasjon og gode brukeropplevelser. Lansér, lær og iterér!

Hva vi tror på


Verden vi lever i endres kontinuerlig. Det betyr at merkevarer må rigge seg for endring og smidighet. God innsikt og tydelig retning gjennom en operativ strategi har aldri vært viktigere enn i dag. Vår tilnærming består derfor av følgende grunnpilarer:

Hvem vi er


DayTwo er et uavhengig byrå med fokus på digital forretningsutvikling og kommunikasjon. Vi teller i dag 8 seniorressurser med spisskompetanse innen strategi, kreativitet, design og teknologi. DayTwo har knyttet til seg et stort nettverk av spesialister. Det gjør oss i stand til å sette sammen kundeorienterte team av de beste menneskene fra inn- og utland. Fokuset er kundens utfordring – ikke “ressurser” byrået må fylle opp.
Børge Sandengen

Børge Sandengen

CEO & Rådgiver
+47 92 42 48 88

Sverre Stabel

Sverre Stabel

Design & Technology Director
+47 45 45 84 70

Jarle Naustvik

Jarle Naustvik

Strategidirektør & rådgiver
+47 95 77 91 12

Frode Hanssen

Frode Hanssen

Teknologirådgiver
+47 45 27 71 09

Torjan Rood Vastveit

Torjan Rood Vastveit

Senior Designer / Art Director
+47 90 59 20 54

Mathias Friis

Mathias Friis

Kreativ leder
+47 90 85 65 86

Trine Bøe Jakobsen

Trine Bøe Jakobsen

Prosjektleder
+47 90 15 33 42

Lena Niemi

Lena Niemi

Tekstforfatter
+47 47 45 52 88

Marc Garcia

Marc Garcia

UX designer & teknologirådgiver
+47 94 81 49 77

Mikael Børter-Eriksson

Mikael Børter-Eriksson

Account Director
+47 47 32 01 01

SAY HELLO TO DAYTWO

Send oss en melding og du hører fra oss!